DR. LÜTFÜ KIRDAR ROBOTİCS TEAM

Okulumuz robotik atölyesinde çalışma imkanı bulan 3-E sınıfı öğrencilerimizden Zehra Seyyar,Zeynep Kızılçardak, Elif Sare Özçelik, Aişe Kazar, Zehra Ertan, Ömer Turan 3 takım olarak Yunanistan'ın Girit Adasında yapılacak olan Hellenic Educational Robotik Organization'a davet edildi.  Öğrencilerimiz müdür yardımcımız Erdal KARTI, 3-E Sınıf öğretmeni Gülşah ERGÜN, Robotik Öğretmenleri Melike IŞILDAR ve Yusuf DEMİR gözetiminde yarışmaya katılacaklar. Takımlarımıza başarılar dileriz...

05.04.2023 130

YARIŞMA

Yarışma kategorileri büyük bir yaratıcılık, mühendislik, kodlama, strateji ve ekip çalışması gerektirir.Her bir spor için tek bir doğru veya mükemmel çözüm yoktur, ancak en iyi sonucu elde etmek için verilen göreve yaklaşmanın sayısız yolu vardır. Zorluklar, katılımcılara sadece hazırlık sürecinde değil, yarışlar sırasında da kendilerini aşma fırsatı vermek için tasarlanmıştır!

Competitions categories require great ingenuity, engineering, coding, strategy and teamwork.For every Sport, there is no single right or perfect solution, but indefinite ways of approaching the given task, in order to achieve the best result. The challenges are designed to give participants the opportunity to overcome themselves, not only during the preparation process but also during the actual races!

TAKIM Merhaba! Biz Lütfü Kırdar İlkokulu öğrencileri olarak, takım çalışması ve STEM alanında bilgi edinme amacıyla bir araya geldik. Takım olarak, sadece kendi okulumuzda değil, Türkiye genelinde de yarışmalara katılıyoruz ve başarılar elde ediyoruz. Ekip olarak, birbirimize destek olma ve fikirlerimizi paylaşma konusunda çok başarılıyız. Bu sayede, projelerimizi daha verimli bir şekilde tamamlıyoruz. Hedefimiz, gelecekte daha büyük ve daha kapsamlı projeler üretmek, toplumumuzu olumlu yönde etkilemek ve STEM alanında başarılar elde etmek.
Hello! As the students of Lutfu Kirdar Primary School in Istanbul, we came together with the goal of learning about STEM and working collaboratively as a team. Our team participates in competitions not only at our own school but also throughout Turkey, where we have achieved great success. We are very successful in supporting one another and sharing our ideas, which helps us complete our projects efficiently. Our aim is to produce even bigger and more comprehensive projects in the future that will positively impact our society and achieve success in the STEM field.

05-04-202305-04-202305-04-2023

05-04-2023